Advertorials

Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: westfriesland

Overige activiteiten

Wijngaard De Swanenplaats

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over wijnbouw in Westfriesland? Ruud en Yvon Jonker van Wijngaard Westfriesland de Swanenplaats willen het u en uw gasten tijdens een ongeveer 2 uur durende rondleiding, graag laten zien. Niet alleen de wijnmakerij in de eeuwenoude Westfriese stolpboerderij. Het gezelligste onderdeel bewaren we natuurlijk voor het laatst: het proeven van 4 wijnen van de Westfriese koude grond met stokbrood tussendoor.

Verhuurbedrijven

Keuzetours

Specialist voor verrassende tours door mooi Westfriesland! Een compleet verzorgd arrangement voor bijvoorbeeld clubs-, verenigings- of bedrijfs- uitjes. Wij leiden u per touringcar, door ons mooie Westfriesland en Noord-Holland, met pittoreske dorpjes, schitterende vergezichten en zijn nog altijd mooie natuur, met diverse route keuzen. Een ontspannende rit die een onvergetelijke indruk bij u zal achtelaten van deze bijzondere streek. Vooraf kunt u eventueel zelf ook uw keuzeplek bepalen binnen Westfriesland, zodat u ook in deze tour uw eigen favoriete plekje kunt bekijken.

34

Taxi Westfriesland

Taxicentrale West-Friesland beschikt over een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark. Taxi Westfriesland maakt gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s, 8-persoonsbusjes met extra bagageruimte en speciaal aangepaste taxi’s voor het vervoer van personen met rolstoelen en scootmobielen. Taxicentrale West-Friesland wordt in de regio gewaardeerd door haar service, stiptheid en correcte werkwijze.

Restaurants

Café Restaurant Onder de Linde & Speulderai

De Speulderai is de plek voor een goed verzorgde middag of avond. Het restaurant biedt naast diverse keuzemenu's ook verschillende arrangementen aan. Vermaak en Party restaurant "de Speulderai" in Opmeer is al jaren een begrip in Westfriesland. Een uniek adres boordevol spelplezier met spellen van voor grootmoeders tijd. Van themafeest tot sportief vermaak, van dinerspel tot een overheerlijk warm en koud buffet. Kortom..'De Speulderai' een plaats van sfeer, ontspanning en vertier.

HTML pagina

Partners van de VVV

Regio VVV Hart van Noord-Holland werkt samen met gemeenten en provincies om de bezoeker van de regio optimaal te voorzien van informatie in welke vorm dan ook. Wil je meer inhoudelijke informatie over de regio dan kunnen wij de websites van onderstaande partners aanraden.   www.noord-holland.comOntwikkelingsbedrijf Noord-Holland NoordLeisureboard Noord-Holland NoordCultuurcompagnie Noord-HollandWestfriese OmringdijkLaag Holland Meer informatie over de Gemeenten in het Hart van Noord-Holland vind je via de volgende links: AlkmaarBergenCastricumHeerhugowaardHoornMedemblikSchermerStede ...

HTML pagina

Ontdek meer langs de Westfriese Omringdijk

Een pracht van een dijk! Westfriesland is het gebied in Noord-Holland dat volledig wordt omsloten door de oudste dijk van Nederland; de Westfriese Omringdijk. Op nog geen 25 kilometer van Amsterdam ligt dit provinciale monument met een totale lengte van 126 kilometer! Dit wonder van menselijke hand is al 800 jaar oud en verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. De Omringdijk slingert als een groene route door het landschap en leidt de bezoekers van Westfriesland langs het weidse landschap met zijn unieke vergezichten, de typische lintdorpen met ...

Agenda

Dickensdag 2017 Medemblik

Oorspronkelijk gestart als een gezellige kerstmarkt, is deze dag inmiddels uitgegroeid tot een voor Westfriesland uniek kerstevenement. Tijdens de markt lopen er ruim 100 figuranten, muzikanten en koorleden in Dickensstijl rond. Natuurlijk komt u de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten. Uiteraard krijgt u bij aankomst een plattegrond met een duidelijk overzicht.

Agenda

Florisdag in Medemblik 2017

In het Pinksterweekend herleefd de geschiedenis van de stad Medemblik. In deze oudste stad van Westfriesland pakken alle musea en diverse culturele instellingen vol uit om Memorabel Medemblik te laten horen, zien, ruiken, voelen én proeven. Medemblik zal op zijn mooist zijn voor al haar gasten.

Agenda

Westfriese Waterweken Medemblik

Kom deze zomer naar Westfriesland en beleef de Westfriese Waterweken. In, op en langs het water ontdek je prachtige dorpen en historische steden in dit bijzondere Noord-Hollandse landschap. Van 11 t/m 13 augustus vindt het avontuur plaats in Medemblik. Luister vanaf je bootje naar de mooiste concerten en doe mee met de vele wateractiviteiten. Of geniet van de boten en de drakenboot races, dineer aan de waterkant...

Kunst & Cultuur

Statenlogement

Dit gebouw diende tot 1796 als logeergebouw voor het College van Gecommitteerde Raden, die samengesteld was uit vertegenwoordigers van de zeven steden van Westfriesland en Hollands Noorderkwartier. Is tevens geschikt als trouwlocatie.

Naar Boven