Advertorials

Direct boeken
Stad:

Of hotel:
Aankomst:

Vertrek:
  • Toon (1 - 9 Van 9)

Logies

Hotel Stad & Land

ALKMAAR

Hotel Stad en Land is zeer gunstig gelegen direct tegenover het station van Alkmaar, op slechts 10 minuten loopafstand van de beroemde kaasmarkt. Bij Hotel Stad en Land staan service, gezelligheid en vooral huiselijkheid centraal. Hotel Stad en Land heeft 22 hotelkamers onderverdeeld in: 1-persoonskamers, 2-persoonskamers 3 –persoonskamers, 4-persoonskamer en 2 suites. Alle kamers zijn totaal vernieuwd en voorzien van spiksplinternieuw eigen sanitair, telefoon en televisie met filmkanalen. Wij hebben een gezellige bar en een restaurant waar u heerlijk kunt eten!

Groepsaccommodaties
Kleine horeca
Logies

King's Inn Hotel - Hostel - Brasserie

ALKMAAR

Ja inderdaad, 3 unieke producten; hotel, hostel én brasserie. Midden in het gezellige en levendige Alkmaar, op 40 kilometer van Amsterdam en slechts 10 van duinen, strand en zee! King’s Inn City Hotel is uniek in alle opzichten; de ligging in hartje Alkmaar, de inrichting (iedere kamer is anders!), de gemoedelijke sfeer, professionele service én de betaalbare prijzen. Heeft u een beperkt budget of reist u met een groter gezelschap? Dan is het hostel de beste keuze! King’s Inn Brasserie staat voor Gezellig - Samen - Genieten. De brasserie is geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Logies

Amrath Hotel Alkmaar

ALKMAAR

Voor een kort of lang verblijf in het centrum van Alkmaar is ons hotel een uitstekende pied-à-terre. Het hotel ligt vlak bij het station en de historische binnenstad is aan de overkant van de singel. Kortom een prima uitvalsbasis voor een dagje winkelen, een bezoek aan één van de gezellige markten, samen met vrienden uitgaan in een van de bruine café's of heerlijk dineren in één van de vele restaurants. Het hele jaar rond presenteren wij u de leukste arrangementen.

Logies

Golden Tulip Alkmaar

ALKMAAR

Hotel in Alkmaar

Logies

Grand Hotel Alkmaar

ALKMAAR

Hotel in Alkmaar

Logies

High5-hotel Alkmaar

ALKMAAR

Het High5-hotel Alkmaar is gevestigd in Alkmaar, op 400 meter van het Nationaal Biermuseum, en beschikt over een restaurant, een wijnbar en gratis ...

Logies

Pension Onassis

ALKMAAR

Pension in Alkmaar.

Logies

College Hotel Alkmaar

ALKMAAR

Hotel in Alkmaar.

Logies

Familiehotel Alkmaar

ALKMAAR

Hotel in Alkmaar.

  • Toon (1 - 9 Van 9)

Naar Boven