Wie zijn wij?

Logo VVV Hart van Noord-Holland // hart van nh klopt helemaal.jpg (186 K)Wij van Stichting Regio VVV Hart van Noord-Holland hebben als hoofdtaken:

• Promotie van het gebied Hart van Noord-Holland
  • Informatievoorziening aan de bezoeker over dit gebied

Onze stichting werkt nauw samen met partners. Deze partners en diverse overheden dragen financieel bij, zodat het mogelijk is bovenstaande taken uit te voeren.

Tot onze potentiële partners rekenen wij alle bedrijven, van groot tot heel klein, die baat hebben bij onze hoofdtaken. Dit kan een verblijfsaccommodatie zijn of een museum, maar ook de bakker op de hoek. Voor deze bedrijven is het van belang dat zoveel mogelijk bezoekers naar het Hart van Noord-Holland komen. Deze bezoekers zijn immers potentiële klanten van jouw bedrijf. Voor een klein bedrag ben je al partner van de VVV en brengen wij jouw bedrijf onder de aandacht van bezoekers aan het gebied en op onze website.

Ben je geïnteresseerd in een partnership? Wij leggen graag de mogelijkheden uit en komen langs voor een vrijblijvend advies. Neem contact op via partnership@vvvweb.nl.

Download en lees hier het Jaarverslag 2015 VVV Hart van Noord-Holland.