Dorpswandeling op je smartphone

Op een leuke en nieuwe manier de kunstroute wandelen in het prachtige kunstennaarsdorp Bergen of lekker uitwaaien tijdens een dorpswandeling door Egmond of Schoorl? Er is tevens een fietsroute langs de Westfriese Omringdijk welke begint in Hoorn.

Download gratis de IZItravel app op je smartphone en laat je verrassen door de vernieuwende mogelijkheden die IZItravel te bieden heeft. De tour navigeert langs en door de mooiste en meest bijzondere plekken. Met behulp van gesproken begeleiding en aan de hand van verhalen, anekdotes word je rondgeleid. Tevens zie je foto’s, video’s en nog vele extra’s zoals quizzen.

Na afloop van de tour kun je de route, alle tour-informatie, je gemaakte foto's en opdrachten nog eens terugkijken op jouw persoonlijke pagina. Je kunt deze informatie vervolgens eenvoudig delen met familie en vrienden!

De IZItravel app is gratis te downloaden in de Appstore of Playstore. De wandelingen door Bergen, Egmond en Schoorl kosten....helemaal NIETS! Ga naar iTunes of Playstoren en zoek op IZItravel om te downloaden.