Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: groet

Agenda

Geannuleerd Kermis Groet 2020

Kleine, gezellige kermis in Groet

Historische gebouwen

Groetermolen

De Groetermolen is een achtkante binnenkruier en in 1890 gebouwd.Hij bemaalde de 220 ha grote Groeterpolder op de Schermerboezem tot 1977 uitsluitend op windkracht.In dat jaar is in de achterwaterloop van de molen een elektrische pomp geplaatst en sindsdien is hij nog slechts af en toe in werking.De molen is voorzien van fokwieken en heeft een vlucht van 21,50 m.

Uitgaan

Villa GROET

De deuren staan altijd voor je open bij Villa GROET, gevestigd op misschien wel de mooiste plek van Koggenland. In het restaurant kun je lunchen, á la carte dineren of kiezen voor het concept ‘Onbeperkt Avenhorn’. Daarnaast beschikken wij over een pannenkoekenrestaurant met voor de kinderen een heuse speelkelder.

30

Bus informatie Camperduin/Hargen aan Zee

Bus 151 gaat van Alkmaar naar Schoorldam/ Schoorl/ Groet / Camperduin halte Hondsbosscheweg of Munnikenweg en gaat door naar Petten en weer terug. Voor tijden zie web site van Connexxion.Buurtbus 410 komt door Camperduin/ Schoorl/ Groet/ Bergen/ Bergen aan Zee/ Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee.Tijden vindt u in de buurtbusfolder verkrijgbaar bij VVV Agentschap De Schoorlse Duinen.

Restaurants

Lekker Puh

Restaurant Groet Brasserie , goed eten en lekker drinken. Het adres voor Lunch of Diner, kwaliteit en gezelligheid bekend in Schoorl, Bergen en wijde omgeving. Altijd royale keuze uit de lekkerste vlees en vis gerechten. In het gezellige plaatsje Groet aan de rand van Hollands mooiste duingebied, op slechts 20 minuten loopafstand van zee en strand.

30

Bus informatie Groet

Bus 151 gaat van Alkmaar naar Schoorldam/ Schoorl/ Groet Kerkbrink / Camperduin en Petten en dan weer terug. Halte Kerkbrink uit of instappen.Voor tijden zie web site van Connexxion.Buurtbus 410 komt door het centrum van Groet en gaat naar Camperduin/ Schoorl/ Bergen/ Bergen aan Zee/ Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee.Tijden vindt u in de buurtbusfolder verkrijgbaar bij VVV Agentschap De Schoorlse Duinen.

Restaurants

Restaurant Pur Sang

Bij dit restaurant in de kustplaats Groet kun je heerlijk dineren, maar ook lunchen en borrelen.

Campings

Minicamping Eldorado

Camping Eldorado is een kleine camping in het plaatsje Groet, een door bossen, duinen en oud polderlandschap omsloten Noord-Hollands kustplaatsje welke nog de rust uitstraalt van vroeger.

30

Bus informatie Schoorl

Bus 151 gaat van Alkmaar naar Schoorldam/ Schoorl Fredrikslaan/ Groet/ Camperduin en Petten en dan weer terug. Halte Fredrikslaan uit of instappen; vandaar loopt u in 10 minuten via de Laanweg naar het centrum Schoorl. Voor tijden zie web site van Connexxion.Buurtbus 410 komt door het centrum van Schoorl en gaat naar Groet/ Camperduin/ Bergen/ Bergen aan Zee/ Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee.Tijden vindt u in de buurtbusfolder verkrijgbaar bij VVV Agentschap De Schoorlse Duinen.

Shoppen

Molengroet

RecreatieGoed Nederland verzorgt de verkoop op DroomPark Molengroet en begeleidt u tijdens het hele aankooptraject. RecreatieGoed Nederland is gespecialiseerd in de verkoop van recreatieobjecten zoals vakantiewoniningen, chalets en (bijbehorende) kavel RecreatieGoed Nederland gaat voor service en kwaliteit. Het zal u niet verbazen dat RecreatieGoed Nederland actief is op de mooiste locaties van Nederland en haar diensten aanbiedt op prima verzorgde recreatieparken, waaronder de locaties van DroomParken.nl

Naar Boven