Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: schagen

Routes

Stolpenroute Schagen - Het lege land

Fietsroute langs stolpboerderijen Schagen en omstreken en de Westfriese Omringdijk. De route is 34 kilometer lang en te fietsen door de knooppunten te volgen. Tevens is het mogelijk de route te downloaden.

Restaurants

La Cubanita Schagen

La Cubanita Schagen is gevestigd op de Noord in Schagen, net om het hoekje van de Grote Kerk. Hier staat gezelligheid en lekker eten voorop. De authentieke details van het pand zijn nog zichtbaar wat sfeer geeft aan je avond uit. La Cubanita is goed bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over gratis parkeerplekken voor de deur.

Uitgaan

Bistro Smultaria Schagen

Smultaria is al jarenlang een begrip in Schagen en omstreken. Ook Bistro Smul waar je ook 's avonds kunt dineren is heerlijk eten.

Shoppen

Juwelier Schagen

Je vindt bij Juwelier Horloger J.S. Schagen bijv. Pandora, Otazu, Pimp Up, Groovystar, Zinzi, of Swarovski in de vitrines in Alkmaar. Het assortiment varieert van ketting tot ring, armband, horloge en hanger. Ook levert Juwelier Horloger J.S. Schagen uit Alkmaar losse onderdelen zoals kralen, slotjes en horlogebatterijen.

Restaurants

Restaurant TOV

Op de Loet in Schagen is een droom uitgekomen voor Roy en Marlies, eigenaars van Restaurant TOV in Schagen. In hun restaurant is plek voor warmte en ruimte voor het TOV-gevoel. Elke dag zetten zij zich in om hun gasten alles te geven en om dit gevoel over te brengen. Dat doen zij met veel enthousiasme en dat merk je als gast.

Uitgaan

Snackbar de Schagenaar

De term snackbar behoeft verder weinig uitleg. Voor een lekkere snelle snack ga je naar snackbar de Schagenaar. Maar wist je al dat je er ook terecht kunt voor catering thuis of op locatie? De gerechten worden met zorg bereid en opgediend in warmhoudschalen. De catering kan bestaan uit snacks, patat en Chinese gerechten, in overleg samengesteld. Kom gerust langs (of bel) om de mogelijkheden te bespreken.

Restaurants

Restaurant Linke Loetje

Kom eten en ontdek het heerlijke verwarmde terras. Al meer dan 24 jaar culinair genieten in Schagen.

Restaurants

Fletcher Hotel Marijke

Midden in het kunstenaarsdorp Bergen en dichtbij de steden Alkmaar, Hoorn en Schagen vindt u Hotel-Restaurant Marijke. De afwisselende omgeving van Noord-Holland biedt veel vertier.

Uitgaan

Snackbar Schagen

Bij Snackbar Schagen kunt u iedere dag terecht voor de lekkerste (ras)patat, snacks, hamburgers, ijs en milkshakes. Ook voor lunchgerechten zoals belegde broodjes, tosti's en uitsmijters bent u aan het Noord 4 op het juiste adres! Gezellig een dagje aan het winkelen en heeft u zin in een kop koffie met een stuk appelgebak? Dan kunt u die eventueel ook nuttigen op ons buitenterras. Heerlijk in de zon! Wij bereiden u eten snel, compleet en met aandacht voor het product.

Film, muziek & theater

Muziek in de Laurentius

Tjeerd van der Ploeg (1958) is sinds 2002 werkzaam als organist en dirigent aan de St. Christoforuskerk te Schagen. Zijn concertrepertoire omvat vrijwel de gehele breedte van de orgelliteratuur. Bij dit concert getiteld ‘Parijse orgelgrandeur’ hoort u werken die geschreven zijn door organisten die in Parijs werkzaam waren. Organisten van de 19een begin 20eeeuw. Een greep uit het programma: de blinde Langlais met een bundel met Neuf Pičces, dat hij in de oorlogsjaren 1942/43 schreef.

Naar Boven