Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: westfriesland

Overige activiteiten

Wijngaard De Swanenplaats

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over wijnbouw in Westfriesland? Ruud en Yvon Jonker van Wijngaard Westfriesland de Swanenplaats willen het u en uw gasten tijdens een ongeveer 2 uur durende rondleiding, graag laten zien. Niet alleen de wijnmakerij in de eeuwenoude Westfriese stolpboerderij. Het gezelligste onderdeel bewaren we natuurlijk voor het laatst: het proeven van 4 wijnen van de Westfriese koude grond met stokbrood tussendoor.

34

Taxi Westfriesland

Taxicentrale West-Friesland beschikt over een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark. Taxi Westfriesland maakt gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s, 8-persoonsbusjes met extra bagageruimte en speciaal aangepaste taxi’s voor het vervoer van personen met rolstoelen en scootmobielen. Taxicentrale West-Friesland wordt in de regio gewaardeerd door haar service, stiptheid en correcte werkwijze.

Restaurants

Café Restaurant Onder de Linde & Speulderai

De Speulderai is de plek voor een goed verzorgde middag of avond. Het restaurant biedt naast diverse keuzemenu's ook verschillende arrangementen aan. Vermaak en Party restaurant "de Speulderai" in Opmeer is al jaren een begrip in Westfriesland. Een uniek adres boordevol spelplezier met spellen van voor grootmoeders tijd. Van themafeest tot sportief vermaak, van dinerspel tot een overheerlijk warm en koud buffet. Kortom..'De Speulderai' een plaats van sfeer, ontspanning en vertier.

HTML pagina

Partners van de VVV

Regio VVV Hart van Noord-Holland werkt samen met gemeenten en provincies om de bezoeker van de regio optimaal te voorzien van informatie in welke vorm dan ook. Wil je meer inhoudelijke informatie over de regio dan kunnen wij de websites van onderstaande partners aanraden.   www.noord-holland.comOntwikkelingsbedrijf Noord-Holland NoordLeisureboard Noord-Holland NoordCultuurcompagnie Noord-HollandWestfriese OmringdijkLaag Holland Meer informatie over de Gemeenten in het Hart van Noord-Holland vind je via de volgende links: AlkmaarBergenCastricumHeerhugowaardHoornMedemblikSchermerStede ...

HTML pagina

Ontdek meer langs de Westfriese Omringdijk

Een pracht van een dijk! Westfriesland is het gebied in Noord-Holland dat volledig wordt omsloten door de oudste dijk van Nederland; de Westfriese Omringdijk. Op nog geen 25 kilometer van Amsterdam ligt dit provinciale monument met een totale lengte van 126 kilometer! Dit wonder van menselijke hand is al 800 jaar oud en verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. De Omringdijk slingert als een groene route door het landschap en leidt de bezoekers van Westfriesland langs het weidse landschap met zijn unieke vergezichten, de typische lintdorpen met ...

Kunst & Cultuur

Statenlogement

Dit gebouw diende tot 1796 als logeergebouw voor het College van Gecommitteerde Raden, die samengesteld was uit vertegenwoordigers van de zeven steden van Westfriesland en Hollands Noorderkwartier. Is tevens geschikt als trouwlocatie.

Shoppen

Tierlantijn Wonen

Tierlantijn Wonen is sinds 1979 een begrip in Westfriesland. Door de jaren heen is Tierlantijn uitgegroeid tot een moderne woonwinkel met een fraaie collectie meubelen, verlichting en woonaccessoires op elk gewenst niveau en in iedere prijsklasse. Sfeervol en vernieuwend in een warme, landelijke stijl. Tierlantijn Wonen is onder meer dealer van Tierlantijn Lighting, Gispen, Riverdale, DTP, Zusss, Bunzlau Castle, Painting the Past en van enkele voortreffelijke Nederlandse en Belgische meubelmerken. En wilt u iemand een plezier doen, denk dan ook eens aan een cadeaubon van Tierlantijn Wonen.

Woningen & appartement

Villa Vakantiepark IJsselhof

Villapark IJsselhof in Andijk is gelegen in Noord Holland aan het IJsselmeer, in de regio Westfriesland. Het Villapark ligt vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Vanuit het Villapark kunt u een bezoek brengen aan onder andere Sprookjeswonderland, het Bakkerijmuseum en Zuiderzeemuseum. Villapark IJsselhof beschikt over vakantiebungalows voor diverse type gezelschappen.

Natuur

MEC De Witte Schuur

Stichting Milieu Educatief Centrum De Witte Schuur is een professionele organisatie voor omgeving educatie met een sociaal maatschappelijke functie binnen de regio Westfriesland. De Witte Schuur wil door middel van educatieve activiteiten het inzicht vergroten in hedendaagse natuur- en milieuvraagstukken, met als doel bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin bewust wordt gehandeld ten aanzien van natuur en milieu. De Witte Schuur organiseert in de schoolvakanties diverse creatieve kinderactiviteiten.

Actief & Sportief

Sportwandelschool

Op 2 april 1998 is op initiatief van Martha van Almeloo en Jan Tonneman in Hoorn en West-Friesland een start gemaakt met het Sportief Wandelen.De Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland stelt zich tot doel de wandelsport in algemene zin te verbreiden.Om mensen te motiveren deel te nemen gebruikt de stichting in haar campagnes de volgende begrippen:Sportief Wandelen,Nordic Walking,Power-walk,Fit-walk, Street-walk,Street-Nordic,Urbanics,Skiken,Nordic Skating en Langlaufen.U kunt altijd meedoen aan een clinic (proeftraining) Sportief Wandelen,Nordic Walking of Skiken, zie www.sportwandelschool.nl.

Naar Boven