Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: braderie

Agenda

Najaarsmarkt

Grote warenmarkt en braderie in het centrum van de stad.

HTML pagina

Braderie Egmond aan Zee

De gezellige winkelstraat is het kloppend hart van Egmond aan Zee. Op de woensdagavonden in juni, juli en augustus wordt de Voorstraat echter nog aantrekkelijker voor gezelligheidsdieren en shopaholics. Op deze avonden vindt namelijk de Egmondse braderie sinds jaar en dag plaats. Deze avondbraderie staat bekend als één van de grootste en gezelligste, mede door het gevarieerde aanbod aan kramen.  Dat de Egmondse braderie nooit gaat vervelen blijkt wel uit het aantal bezoekers dat jaarlijks terugkeert voor een avondje struinen.

Agenda

Roots Market Egmond aan Zee

Roots Market vindt plaats op unieke plekken, met bijzondere deelnemers en inspirerende producten. Wij houden van mooie spullen, nieuw en met liefde gemaakt of juist lekker vintage, eerlijke productie vinden we heel belangrijk, goed én lekker eten kunnen we niet zonder, en leuke & vrolijke mensen maken de dag compleet! Een bezoek aan de Roots Market moet voor een ieder wat bieden, van groot tot klein.. een dagje uit voor het hele gezin, of juist lekker in je eentje struinen over de markt…

Agenda

Kaasmarkt Alkmaar 2019

Een plein vol kaas, kaasdragers, kaasmeisjes, marktmeesters en handelaars. Op de Alkmaarse Kaasmarkt kijk je je ogen uit. Al honderden jaren wordt hier op dezelfde manier kaas gewogen en verhandeld.

Historische gebouwen

Oud-Katholieke kerk Egmond

De oud-katholieke kerk in Egmond stamt uit 1886. In juni,juli en augustus is de kerk elke woensdagavond tijdens de braderie open 19.30 – 21.00 uur. In de zomer o.a. elke maandagavond orgelconcert. Gratis toegang, vrijwillige bijdrage is welkom. Gebrandschilderde ramen beelden de wonderbare visvangst uit.

Uitgaan

Cafe Mereboer

Het cafegedeelte van het bedrijf is verreweg het oudst. Naar alle waarschijnlijkheid is het café, eerder bekend als onder andere 'De Staande Leeuw' in 1814 als herberg gestart. In het café worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er minimaal één keer per maand live muziek, vaak op zaterdagavond en soms op zondagmiddag. In de zomer is er wekelijks live muziek op de maandagen, tijdens en na afloop van de avondbraderie rondom het Witte Kerkje.

Agenda

Lappendag

Lappendag is onlosmakelijk verbonden met de Hoornse kermis. Ook in de Gouden Eeuw stonden de vrouwen voor dag en dauw op, om tijdens deze jaarlijkse markt koopjes te scoren. In de rest van de stad wordt feest gevierd in de kroegen en op de horecapleinen.

Agenda

Jaarmarkt Blokker

ZATERDAG 31 augustus - VAN 10.00 TOT 16.30 UUR Jaarmarkt Blokker al meer dan 30 jaar de laatste zaterdag van augustus een fantastische markt! Er is een grote diversiteit aan producten en diensten op de markt met meer dan 200 kramen en grondplaatsen, voor jong en oud een belevenis die u niet mag missen!

Agenda

Voorjaarsmarkt

Grote en heel gezellige markt in de Hoornse binnenstad. Parkeren kan op het parkeerterrein Pelmolenpad, het Transferium aan de van Dedemstraat, of in de parkeergarages aan de Volleswaal of bij schouwburg Het Park aan de Westerdijk. Vindt u het niet erg om iets verder te lopen? Dan is gratis parkeren ook mogelijk, op het ABC-terrein aan de Nieuwe Wal en op het terrein van de voormalige Prismaschool, met een ingang aan De Weel.

Agenda

Bevrijdingspop Heerhugowaard

Bevrijdingspop is het muziekevenement wat ieder jaar wordt georganiseerd in Heerhugowaard. Bevrijdingspop brengt de viering van vrijheid op speelse manier onder de aandacht door middel van aanbieden van divers entertainment. Naast de muziek is er ook een braderie, een oldtimershow een kofferbakmarkt en kinderactiviteiten.

Naar Boven