Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

  • Toon (1 - 9 van 9)

U heeft gezocht op: braderie

Agenda

Najaarsmarkt

Grote warenmarkt en braderie in het centrum van de stad.

HTML pagina

Braderie Egmond aan Zee

De gezellige winkelstraat is het kloppend hart van Egmond aan Zee. Op de woensdagavonden in juni, juli en augustus wordt de Voorstraat echter nog aantrekkelijker voor gezelligheidsdieren en shopaholics. Op deze avonden vindt namelijk de Egmondse braderie sinds jaar en dag plaats. Deze avondbraderie staat bekend als één van de grootste en gezelligste, mede door het gevarieerde aanbod aan kramen.  Dat de Egmondse braderie nooit gaat vervelen blijkt wel uit het aantal bezoekers dat jaarlijks terugkeert voor een avondje struinen.

Agenda

Najaarsbraderie Castricum

Eind september is weer de gezellige najaarsbraderie in het centrum van Castricum. Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op de braderie? Kom dan gerust even langs. Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 150 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks! Na het rondsnuffelen op de braderie kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes.

Agenda

Halloweenfair West Friesland

De Halloweenfair West Friesland is ondertussen één van de bekendste en grootste Halloween pop-up pretparken van Nederland. Dit, met een oer gezellige braderie, muziek, zang, dans, theater, vele activiteiten, figuranten en een super spannend spookhuis. Met ruim 15 activiteiten voor de kids waaronder een Griezel muur, Pompoen boogschieten, Pompoen snijden, Marshmallows roosteren, schminken en de Miss & Mr. Halloween verkiezing.

Agenda

Kaasmarkt Alkmaar 2019

Een plein vol kaas, kaasdragers, kaasmeisjes, marktmeesters en handelaars. Op de Alkmaarse Kaasmarkt kijk je je ogen uit. Al honderden jaren wordt hier op dezelfde manier kaas gewogen en verhandeld.

Historische gebouwen

Oud-Katholieke kerk Egmond

De oud-katholieke kerk in Egmond stamt uit 1886. In juni,juli en augustus is de kerk elke woensdagavond tijdens de braderie open 19.30 – 21.00 uur. In de zomer o.a. elke maandagavond orgelconcert. Gratis toegang, vrijwillige bijdrage is welkom. Gebrandschilderde ramen beelden de wonderbare visvangst uit.

Uitgaan

Cafe Mereboer

Het cafegedeelte van het bedrijf is verreweg het oudst. Naar alle waarschijnlijkheid is het café, eerder bekend als onder andere 'De Staande Leeuw' in 1814 als herberg gestart. In het café worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er minimaal één keer per maand live muziek, vaak op zaterdagavond en soms op zondagmiddag. In de zomer is er wekelijks live muziek op de maandagen, tijdens en na afloop van de avondbraderie rondom het Witte Kerkje.

Agenda

Vlooienmarkt Heerhugowaard

Zondag 29 september a.s. wordt er een vlooienmarkt gehouden in Sporthal De Draai aan de Kalmoesstraat 1-3 te Heerhugowaard. In deze sportaccommodatie wisselen die dag weer vele gebruikte goederen, van eigenaar.

Plaats

Egmond

Familiebadplaats bij uitstek Ruim vijftig jaar geleden werden zogenaamde ‘bleekneusjes’ naar het vissersdorpje Egmond aan zee gestuurd om aan te sterken. De zilte zeelucht zou wonderen verrichtten. Tegenwoordig gaan de kinderen gewoon gezellig samen met de hele familie naar Egmond aan Zee. Bij de hoofdstrandafgang staat Nijntje en zijn schuit ze al op te wachten en op het strand zorgen de ‘Nijntje-vind-je-moeder-terug’-palen ervoor dat ze jou en hun handdoek zo weer terugvinden. Deze klassieke badplaats staat bij gezinnen met stip op nummer één, al was het ...

  • Toon (1 - 9 van 9)

Naar Boven