Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: braderie

Agenda

Braderie Egmond aan Zee 2018

Iedere woensdag in juni, juli en augustus vindt de gezellige avondbraderie van Egmond aan Zee plaats. De braderie wordt gehouden in het centrum: in de Voorstraat, Burgemeester Eymaplein, Smidstraat, Noorderstraat, Pompplein en de Zuiderstraat. Contactpersoon voor de braderie is Jurgen van Amstel: 06-27618236.

Agenda

Groeter avond braderie

Groeter avond braderie. Kinderen mogen ook eigen spulletjes verkopen.

Agenda

Braderie Schoorl 2018

Bezoekers kunnen elke dinsdag in juli en augustus vanaf 17.30 uur weer genieten van de gezellige braderie in het centrum van Schoorl. Het aanbod is groot; bij de tachtig kramen is een scala aan koopjes te vinden, van kleding tot speelgoed en van sieraden tot vers gebrande pinda’s. Voor kraamhuur kun je bellen met 06-53835899.

HTML pagina

Braderie Egmond aan Zee

De gezellige winkelstraat is het kloppend hart van Egmond aan Zee. Op de woensdagavonden in juni, juli en augustus wordt de Voorstraat echter nog aantrekkelijker voor gezelligheidsdieren en shopaholics. Op deze avonden vindt namelijk de Egmondse braderie sinds jaar en dag plaats. Deze avondbraderie staat bekend als één van de grootste en gezelligste, mede door het gevarieerde aanbod aan kramen.  Dat de Egmondse braderie nooit gaat vervelen blijkt wel uit het aantal bezoekers dat jaarlijks terugkeert voor een avondje struinen.

Agenda

Benefiet concert

Na een kinderprogramma dat overdag zal plaats vinden zullen 'savonds vanaf 19:30 verschillende bands optreden. De opbrengst komt ten goede van de stichting Bikers4All.

Agenda

Andijker Jaarmarkt

De Andijker Jaarmarkt bestaat al 47 jaar en vindt plaats in het centrum van het dorp op gedeeltes van de Middenweg en de Kleingouw.

Historische gebouwen

Oud-Katholieke kerk Egmond

De oud-katholieke kerk in Egmond stamt uit 1886. In juni,juli en augustus is de kerk elke woensdagavond tijdens de braderie open 19.30 – 21.00 uur. In de zomer o.a. elke maandagavond orgelconcert. Gratis toegang, vrijwillige bijdrage is welkom. Gebrandschilderde ramen beelden de wonderbare visvangst uit.

Agenda

Jaarmarkt Andijk

Al 46 jaar wordt deze markt georganiseerd in het centrum van Andijk. Een gezellig dorps gebeuren, hele familiereünies worden georganiseerd en bij goed weer zitten aanwonenden gezellig in de tuin. Er staan zo'n 150 handelaren, verenigingen, aanbieders van antiek/curiosa en hobbyisten op de markt.

Agenda

Jaarmarkt Wijk aan Zee

Al 29 jaar wordt rondom Hemelvaart het Meifestival in Wijk aan Zee georganiseerd. 5 Dagen lang is er van alles te beleven in het hart van dit sfeervolle dorp. Zo is er kermis en een attractief programma voor jong en oud in de feesttent. Het evenement is een begrip in de wijde regio en wordt zeer druk bezocht door bezoekers uit Wijk aan Zee, Beverwijk, IJmuiden, Velsen Noord en Heemskerk. Natuurlijk is een kermis niet compleet zonder jaarmarkt en vandaar dat deze wordt georganiseerd op Hemelvaartsdag als belangrijk onderdeel van het festival.

Agenda

Roots Market Egmond aan Zee

Kom je ook struinen tussen de kraampjes vol met handgemaakte spullen, natuurlijke verzorgingsmiddelen en kleding? Helemaal nieuw en duurzaam geproduceerd of juist lekker vintage! Ga naar huis met die oude LP, lekker ambachtelijk brood of een handgemaakte houten snijplank. Goed én lekker eten maken de dag compleet! Een bezoek aan de Roots Market biedt voor een ieder wat wils: een dagje uit voor het hele gezin, of juist lekker in je eentje struinen over de markt. De Roots Markets vinden plaats op unieke locaties.

Naar Boven