Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: braderie

Agenda

Braderie Egmond aan Zee 2020

Iedere woensdag in juni, juli en augustus vindt de gezellige avondbraderie van Egmond aan Zee plaats. De braderie wordt gehouden in het centrum: in de Voorstraat, Burgemeester Eymaplein, Smidstraat, Noorderstraat, Pompplein en de Zuiderstraat. De braderie begint om 17:00 uur en eindigt rond 22:00 uur.

Agenda

Zomer Braderie Schoorl

Bezoekers kunnen elke dinsdag in juli en augustus vanaf 17.30 uur weer genieten van de gezellige braderie in het centrum van Schoorl. Het aanbod is groot; bij de tachtig kramen is een scala aan koopjes te vinden, van kleding tot speelgoed en van sieraden tot vers gebrande pinda’s. Voor kraamhuur kun je bellen met 06-53835899.

HTML pagina

Braderie Egmond aan Zee

De gezellige winkelstraat is het kloppend hart van Egmond aan Zee. Op de woensdagavonden in juni, juli en augustus wordt de Voorstraat echter nog aantrekkelijker voor gezelligheidsdieren en shopaholics. Op deze avonden vindt namelijk de Egmondse braderie sinds jaar en dag plaats. Deze avondbraderie staat bekend als één van de grootste en gezelligste, mede door het gevarieerde aanbod aan kramen.  Dat de Egmondse braderie nooit gaat vervelen blijkt wel uit het aantal bezoekers dat jaarlijks terugkeert voor een avondje struinen.

Agenda

Kunstmarkt Schoorl

Nieuw is deze prachtige nieuwe kunstmarkt op Hemelvaartdag in het mooie Schoorl. Een schitterend dorp met een gelijk karaktar als het aangrenzende Bergen. Een nieuwe markt vol kunst, wellicht de start van een prachtige traditie.

Agenda

Roots Market Egmond aan Zee

Roots Market vindt plaats op unieke plekken, met bijzondere deelnemers en inspirerende producten. Wij houden van mooie spullen, nieuw en met liefde gemaakt of juist lekker vintage, eerlijke productie vinden we heel belangrijk, goed én lekker eten kunnen we niet zonder, en leuke & vrolijke mensen maken de dag compleet! Een bezoek aan de Roots Market moet voor een ieder wat bieden, van groot tot klein.. een dagje uit voor het hele gezin, of juist lekker in je eentje struinen over de markt…

Historische gebouwen

Oud-Katholieke kerk Egmond

De oud-katholieke kerk in Egmond stamt uit 1886. In juni,juli en augustus is de kerk elke woensdagavond tijdens de braderie open 19.30 – 21.00 uur. In de zomer o.a. elke maandagavond orgelconcert. Gratis toegang, vrijwillige bijdrage is welkom. Gebrandschilderde ramen beelden de wonderbare visvangst uit.

Agenda

Lappendag Hoorn

Lappendag is onlosmakelijk verbonden met de Hoornse kermis. Ook in de Gouden Eeuw stonden de vrouwen voor dag en dauw op, om tijdens deze jaarlijkse markt koopjes te scoren. In de rest van de stad wordt feest gevierd in de kroegen en op de horecapleinen.

Uitgaan

Cafe Mereboer

Het cafegedeelte van het bedrijf is verreweg het oudst. Naar alle waarschijnlijkheid is het café, eerder bekend als onder andere 'De Staande Leeuw' in 1814 als herberg gestart. In het café worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er minimaal één keer per maand live muziek, vaak op zaterdagavond en soms op zondagmiddag. In de zomer is er wekelijks live muziek op de maandagen, tijdens en na afloop van de avondbraderie rondom het Witte Kerkje.

Agenda

Jaarmarkt Venhuizen tijdens Rondje Venhuizen

Voor de 10e keer wordt de Venhuizer Jaarmarkt georganiseerd. Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers hun hart ophalen bij deze enorm gezellige happening. De markt bestaat voor een groot gedeelte uit commerciële handelaren maar ook verzamelaars, aanbieders van curiosa en boeken, creatieve hobbyisten en in deze regio actieve verenigingen vinden een plaats op de markt. Een uitbreiding die de jaarmarkt zeker een bezoekje waard maakt. De markt is onderdeel van Rondje Venhuizen, een wielerevenement wat garant staat voor een oergezellig dorpsgebeuren.

Agenda

Jaarmarkt Blokker

Jaarmarkt Blokker al meer dan 30 jaar de laatste zaterdag van augustus een fantastische markt! Er is een grote diversiteit aan producten en diensten op de markt met meer dan 200 kramen en grondplaatsen, voor jong en oud een belevenis die u niet mag missen!

Naar Boven