Buitencentrum Schoorlse Duinen

Natuurbelevingsconcert Schoorlse Duinen

Groep: Evenementen, Muziek
Type: Muziek overig, Wandeltocht

Beleef de natuur op een bijzondere manier met het Natuurbelevingsconcert en de aansluitende stiltewandeling door de Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Ervaar de heilzame invloed van de natuur waarin je op je eigen manier verbinding met de natuur kunt voelen. Violiste Martine Nijenhuis laat bij Keltische muziek beelden zien van het Kennemer duingebied. De muziek vult zij aan met geuren, kleuren, natuurgeluiden en gedichten. Na afloop van dit ontspannende concert volgt de stiltewandeling onder leiding van de Schoorlse Duinengids.

dinsdag 6 okt 2020

Praktisch: Trek kleding aan die passend is bij het weer Minder goed toegankelijk voor mindervaliden, we gaan het hoogste duin van Nederland beklimmen Honden niet toegestaan Prijs is inclusief koffie/thee

Cultuur
Genre