Kaart

Ontdek meer Camperduin

Struinen langs het strand

Slechts één dag aan het strand van Camperduin en je voelt alle stress wegtrekken. In dit kustgebied vol bossen en duinen kom je vanzelf tot rust. De zeelucht zorgt gegarandeerd voor een goede nachtrust! 

Nieuw strand

De kust tussen Camperduin en Petten werd lange tijd gedomineerd door de Hondsbossche Zeewering; een vijfeneenhalve kilometer lange verharde dijk die het land beschermde tegen de zee. Die dijk werd in 2015 verbreedt met een strand- en duinstrook ter grootte van driehonderd voetbalvelden. Daarnaast is er een prachtige strandlagune aangelegd waar kleine kinderen eindeloos kunnen spelen.

Met de auto en de fiets                         

Hoewel het strand bij Camperduin een bescheiden parkeerplaats heeft, kiezen veel bezoekers ervoor om lekker op de fiets te komen. Nog altijd de beste manier om de fraaie omgeving te ontdekken. Dineren doe je bij ondergaande zon op het terras van strandpaviljoen Struin of Luctor et Emergo. En tijdens de zomermaanden struin je natuurlijk op de zaterdagen over de kofferbakmarkt Wrakhout, op zoek naar die ene geweldige vondst.

P.S. Breng ook eens een bezoek aan vogelreservaat De Putten!