Online festival Studio KUUB

Groep: Theater
Type: Theater en Toneel, Theater overig
01
01
01
01
01
01

Festival KUUB gaat in juni online door met Studio KUUB. In vernieuwende en verantwoordelijke vorm maakt het festival verbinding tussen cultuurbeoefenaars, (semi-) professionals en een online publiek. In samenwerking met Videolab wordt de theaterzaal van Artiance Centrum voor de Kunsten omgetoverd tot een studio voor live uitzendingen met creatieve makers uit de regio. KUUB roept iedereen op zijn creatieve bijdragen in te sturen. In de liveshows op YouTube zijn onder andere acts en interviews te zien. Iedereen die creatief bezig wil zijn kan online MeeMaak workshops volgen.

Openingsdata en -tijden

Ma 1 juni 2020 t/m di 30 juni 2020 ma-zo: geopend, Toelichting: Meer informatie over het programma van Studio KUUB volgt. Ondertussen houdt KUUB het publiek op de hoogte via Facebook en Instagram. In de hele maand juni is Studio KUUB gratis te volgen op YouTube, onze website en social media.

Datum vanaf
maandag 1 jun 2020
Datum tot
dinsdag 30 jun 2020

Toelichting

Meer informatie over het programma van Studio KUUB volgt. Ondertussen houdt KUUB het publiek op de hoogte via Facebook en Instagram. In de hele maand juni is Studio KUUB gratis te volgen op YouTube, onze website en social media.

Overige informatie

Doelgroep
jongeren
Ja
kinderen
Ja
senioren
Ja
volwassenen
Ja