Westerkerk

Stem en Snaren: Ein Deutsches Requiem

Groep: Muziek
Type: Klassieke muziek

Oratoriumkoor Stem en Snaren voert op zondagmiddag 10 november Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms uit, een groot werk voor koor, solisten en symfonieorkest. Binnen de koormuziek neemt dit requiem een bijzondere plaats in. Met medewerking van: Aliya Akhamadeeva, sopraan Frans Fiselier, bas Orkest: Philharmonia Amsterdam Dirigent: Marcel Joosen Kaarten 32,50 (incl. programmaboekje) (jongeren tot 18 jaar 19,50) en via de website van Stem en Snaren te bestellen.

zondag 10 nov 2019

Cultuur
Genre
Klassieke muziek