Vergroot kaart

Verklein kaart

Contact

Boot Huren Alkmaar
Waagplein 2
1811 JP ALKMAAR
T 06 15170431

Naar de website

Boot Huren Alkmaar

Groep: Sport en Actief
Type: Bootverhuurbedrijf
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01

Bij Boot Huren Alkmaar ben jij de kapitein! Huur een motorboot of luxe sloep voor een gezellig dagje varen met familie en vrienden in en rondom de grachten van Alkmaar. De motorboten en sloepen binnen onze vloot zijn vaarbewijs vrij. Al onze tarieven zijn inclusief brandstof, dus achteraf geen extra kosten. Reddingsvesten voor kinderen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Voordat u zelf gaat varen geven wij uiteraard een korte instructie. Voor grote groepen en schoolreisjes zijn er leuke arrangementen. Wij zijn u graag van dienst met onze vloot en wensen u een plezierige vaart! Boot Huren Alkmaar heeft geen bezoekadres maar levert de boten op een afgesproken plek af.

Openingsdata en -tijden

Altijd open Toelichting: Een boot huren is mogelijk van mei tot en met september. Voor de actuele openingstijden bekijkt u de website. Voor speciale aanvragen kunt u het hele jaar door contact opnemen met Boot Huren Alkmaar.

Toelichting

Een boot huren is mogelijk van mei tot en met september. Voor de actuele openingstijden bekijkt u de website. Voor speciale aanvragen kunt u het hele jaar door contact opnemen met Boot Huren Alkmaar.

Overige informatie

Verhuur
Sloepen
Ja