Het Poldermuseum

Het Poldermuseum

Groep: Attracties
Type: Museum

In verband met het Corona Cvirus is het Museum gesloten tot 1 juni 2020. De Stichting “Den Huygen Dijck” werd in 1979 opgericht als beheerder van het Poldermuseum Heerhugowaard. De polder vierde in dat jaar haar 350-jarig bestaan en ging bestuurlijk op in het grotere geheel van de polder Grootgeestmerambacht. Het doel van de Stichting is het verzamelen, bewaren en tentoonstellen van cultuur-historische voorwerpen die betrekking hebben op de polder Heerhugowaard en deze toegankelijk te maken voor het publiek. Het museum zelf werd ondergebracht in het poldergemaal.

Za, zo: 11:00 - 17:00 uur, Toelichting: januari, februari, maart en april elke zaterdag mei elke zaterdag en zondag juni, juli en augustus dagelijks geopend september elke zaterdag en zondag oktober, november en december elke zondag.

zondag
zaterdag

kinderen
volwassenen

Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Lidmaatschappen
Lid VVV