Inbegrepen bij dit arrangement:

  • Interactieve moordwandeling
  • Koffie/thee met gebak of hapje & drankje
  • Begeleiding

Meer informatie

Het mysterie van Rooie Til in Alkmaar

Soort dagarrangementen:

Actief / Sportief
Cultuur

Inlichtingen:

T 0229-271630
M groepen@vvvweb.nl

Inlichtingen

Het mysterie van Rooie Til in Alkmaar

Interactieve (moord)wandeling met tussendoor koffie & gebak of een hapje & drankje

Het is februari 1751 en de nacht is bitterkoud als gerechtsdienaar Klaas ‘de Blauwe’ Coster in de dode ogen van Rooie Til kijkt. Rooie Til werkte in één van de ravothuizen van de stad. Zij is niet de eerste en zeker niet de laatste die de dood vindt in Alkmaars duisterste jaar. Hoe kwam zij aan haar eind? Wist zij te veel? Klaas is tot zijn dood bezig geweest met het ophelderen van de mysteries van deze duistere winter, maar heeft dit niet tot een goed einde weten te brengen.

Misschien zijn jullie, met nieuwerwetse methodes, hier wel toe in staat? Een interactieve wandeling waarbij de Sherlock Holmes in iedereen naar boven komt. Klaas ‘de Blauwe’ Coster komen jullie gedurende de wandeling meerdere malen tegen om jullie op het rechte pad te houden. Een moord oplossen maakt hongerig, dus wordt er onderweg gepauzeerd voor een koffie met iets lekkers of een hapje en een drankje, svp aangeven bij uw boeking.  

U kunt deze activiteit uitbreiden met één van onze andere activiteiten of horecamogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!


Programma onderdeel Tijdsduur Prijzen 2017
Het Mysterie van Rooie Til 3 uur € 18,50 p.p.
 vanaf 12 personen