Inbegrepen bij dit arrangement:

  • koffie en iets lekkers
  • gevulde tas voor onderweg
  • begeleiding

Meer informatie

Samen op ipad in Schoorl

Soort dagarrangementen:

Actief / Sportief

Inlichtingen:

M info@djus.nl

Inlichtingen

Samen op ipad in Schoorl

Uniek in Nederland! Een relaxte manier met natuurlijk een competitieve aard om met je team de stad en de geheimen van Social Media te ontdekken!

 Samen op iPad is een interactief spel waarbij het gebruik van iPads een belangrijk deel zijn. Daarnaast zorgen telefoon en tas met eten en drinken voor de rest. De iPad is je leidraad en geeft aan wat er moet worden gedaan. De interactieve mogelijkheden zorgen voor een actueel spel waarbij er continue contact en updates zijn met en van de concurrerende teams. Het uploaden van foto's, antwoorden en gebruik van Social Media zorgt voor spannende en vooral hedendaagse momenten.

Samen op Ipad bestaat uit strategisch denken en het zoeken naar creatieve oplossingen om de stad te ontdekken en de opdrachten uit te voeren. De teams gaan op zoek naar verschillende dropspots in de stad, op ieder dropspot is een opdracht welke varieert van het maken van een foto, doe of denk opdracht. Dit alles is live en online te volgen door de andere teams. Hoe spannend is dat!

Dit arrangement kan ook in Alkmaar, Bergen, Egmond, Hoorn en Medemblik geboekt worden.


Programma Tijdsduur Prijs p.p.
samen op i Pad 2,5 uur € 59,50
(vanaf 20 personen)