Wie zijn wij?

VVV Hart van Noord-Holland

Wij verwelkomen bezoekers on- en offline namens diverse steden†en de regio Noord-Holland Noord. Wij enthousiasmeren bezoekers†over de bezienswaardigheden, activiteiten, gebieden en evenementen. Wij bieden hen informatie over en toegang tot het complete vrijetijdsaanbod. Wij bevragen en informeren hen actief en reactief over alle zaken die het verblijf nog plezieriger maken. De beleving van een dagje uit of een meerdaags verblijf begint bij ons in het Hart van Noord-Holland.

Onze†kerntaken:

  • Bezoekers verwelkomen, bevragen, op ideeŽn brengen en ze de juiste weg wijzen. Wij zorgen namens de regio voor het warme welkom middels gastheerschap ter plaatse. Wij verbinden het aanbod van ondernemers, instellingen, gemeenten en marketingorganisaties;
  • (PotentiŽle) bezoekers informeren. Wij zorgen voor het verzamelen, vormgeven, beschikbaar stellen en verspreiden van informatie over de regio en over het toeristisch aanbod, gericht op de recreatieve bezoeker. Informeren gebeurt vooral van mens tot mens, vanuit eigen informatiepunten en via de aangesloten informatiepunten bij ondernemers en instellingen. Online een verlengstuk van onze fysieke dienstverlening.

Voor wie?

  • Wij zijn er voor de bezoekers van ‘dichtbij’. Zij komen uit de regio of uit omliggende de regio’s, vooral Nederlandse, Duitse en Belgische bezoekers. Daarnaast zijn wij er ook voor de bezoekers uit o.a. Engeland, Oost- en Zuid-Europa en de intercontinentale bezoekers;
  • Wij zijn er voor ondernemers en instellingen, zij vormen samen het toeristisch aanbod. Wij kunnen het aanbod verbinden en daarmee versterken tot een samenhangend geheel;
  • Wij zijn er voor gemeenten, zij zijn niet alleen belanghebbende als medefinanciers voor het gastheerschap, maar zij zijn ook belanghebbende als het gaat om een goed leefklimaat en een goed ondernemersklimaat. Naast economische belangen spelen sociale belangen en toekomstidealen zeker een belangrijke rol voor ons en voor de gemeenten;
  • Voor DMO’s en citymarketingorganisaties zijn wij een essentieel onderdeel van de marketing. Wij maken de marketing aanpak tastbaar en relevant voor de bezoekers en het bedrijfsleven.

Onze stichting werkt nauw samen met allerlei partners. Deze partners en diverse overheden dragen financieel bij, zodat het mogelijk†om bezoekers goed welkom te heten en hen te informeren over het complete aanbod.

Tot onze potentiŽle partners rekenen wij alle bedrijven, van groot tot heel klein, die baat hebben bij onze hoofdtaken. Dit kan een verblijfsaccommodatie zijn of een museum, maar ook de bakker op de hoek. Voor deze bedrijven is het van belang dat zoveel mogelijk bezoekers naar het Hart van Noord-Holland komen. Deze bezoekers zijn immers potentiŽle klanten van jouw bedrijf. Voor een klein bedrag ben je al partner van de VVV en brengen wij jouw bedrijf onder de aandacht van bezoekers aan het gebied en op onze website.

Ben je geÔnteresseerd in een partnership? Wij leggen graag de mogelijkheden uit en komen langs voor een vrijblijvend advies. Neem contact op via info@vvvweb.nl.