• Toon (1 - 3 Van 3)

Attracties
Bezienswaardigheden

Kasteel Radboud

MEDEMBLIK

Bij een bezoek aan kasteel Radboud kunt u zien waarom Graaf Floris V het kasteel bouwde op een prachtig wandtapijt. Door middel van animaties ziet u hoe de middeleeuwse mens leefde, at, dronk, kleding maakte, oorlog voerde of een kasteel bouwde. Ook voor de kinderen is en bezoek de moeite waard. Zij kunnen met behulp van een speurtocht het kasteel ontdekken en zich verbazen over hoe mensen in de Middeleeuwen in een kasteel leefden.

Attracties

Stoommachine museum

MEDEMBLIK

Het Nederlands Stoommachinemuseum houdt de geschiedenis van zowel het gemaal de“Vier Noorder Koggen” alsmede de ontwikkeling en betekenis van stoommachines levend. De originele pompen en een groot aantal prachtige machines, die bijna allemaal op stoom kunnen draaien, geven een mooi tijdsbeeld weer. Stoom was belangrijk en stoom is belangrijk in ons dagelijks leven. Het stoomgemaal is al bijna 150 jaar oud en werkt nog steeds! Voor kinderen zijn er speciale kinderactiviteiten zoals stoomlab met miniatuurstoommachines en de kinderen krijgen uitleg.

Attracties

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij

MEDEMBLIK

Het lekkerste museum van Nederland! De sfeer van vroeger met de geur van verse koek. Levendig en gastvrij voor jong en oud. Dat is het ...

  • Toon (1 - 3 Van 3)

Naar Boven